Less is more pare a fi deviza vedetelor atunci cand vine vorba de vestimentatie menita sa le puna in valoare sex appeal-ul.
Multe dintre starurile consacrate sau in devenire aleg mai putin material textil pentru a atrage atentia asupra formelor lor. Unele decolteuri au devenit insa parte din cotidian, ajungand chiar sa ne plictiseasca, altele pur si simplu sunt nereusite, iar cele mai multe doresc sa compenseze lipsa acuta de talent. Ce decolteuri vedeta au ajuns sa nu ne mai placa?

Ce parere aveti despre vedetele care se expun la televizor? Sunt mai intersante vedetele dezbracate? Spune-ti parerea pe forum !

Chirurgul care i-a marit sanii Victoriei Beckham a dat probabil deja faliment. Sanii nevestei de fotbalist sfideaza orice lege a gravitatie, arata artificial si devin centrul atentiei indiferent daca Victoria poarta sau tinute decoltate.

Sanii lui Pamela Anderson au facut cariera bucurand multi dintre barbatii cititori de Playboy. I-am vazut insa atat de des, incat pur si simplu nimic nu ne mai surprinde nimic. I-am vazut si mai mici si mai mari, si inveliti, si dezgoliti.

Miley Cyrus, vedeta Disney, a afisat in ultima perioada un look din ce in ce mai provocator. Desi decolteul ei arata extraordinar, am prefera ca fetitele sa isi traiasca mai intai copilaria si abia apoi sa incerce sa devina dive sexy (Imagine: Frank Micelotta, CMT Music Awards).

Mel B, o alta fosta membra Spice Girls, nu ezita sa isi arate sanii siliconati de fiecare data cand are ocazia. Cu toate acestea, ii recomandam sa renunte la sutienele push up, din cauza carora sanii au inceput sa ii gadile amigdalele. E scarrrrry! (Imagine: Graeme Bird)

Christina Aguilera se bucura din plin de schimbarile pe care le-a adus maternitatea corpului ei. Sanii par a fi crescut peste noapte si Xtina doreste sa ii arate lumii intregi de fiecare data cand are ocazia. Am inteles mesajul, am vazut tot ce era de vazut, asa ca am prefera sa aleaga un stil vestimentar mai putin trashy.

Vezi galeria foto cu decolteuri de vedeta, pe envy.ro.


Despre autor:

Envy

Citeste articolul integral in Envy

Sursa: Envy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.