Actorul Teatrului National Bucuresti Silviu Biris vorbeste, pentru prima data, despre scandalul care a vizat-o pe Mihaela Radulescu si echipa emisiunii 'Scoala vietii', de la Antena 2

Circarul Biris se scuza

Prezent atunci in platou, Biris, devenit personaj al scandalului, spune ca afisul prezentat de jurnalisti l-a facut sa creada ca este vorba de o campanie-soc, avand in vedere ca Mihaela este „o persoana care surprinde mereu”. Fotografia seminud l-a indus si mai tare in eroare, spune Biris.

  • In ce rol ai debutat?
  • - Debutul meu a fost in piesa „Azilul de noapte” a lui Maxim Gorki si am interpretat rolul Baronului. Am avut norocul sa incep intr-un rol mic. Cand nu ai experienta, e mai greu sa joci un rol mare... e greu sa intelegi trairile personajului. Eu am absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografie, Sectia actorie, in 1997, in clasa domnului Ion Cojar, care m-a invatat multe lucruri si caruia ii multumesc de cate ori am ocazia.

  • Ce partitura ti-ai dori sa interpretezi si nu ai facut-o pana acum?
  • - Mi-as dori sa joc Shakespeare... la maturitatea carierei mele. Un Richard, Hamlet, mi-as dori sa joc Goldoni, „Avarul” lui Moliére.
  • Ce crezi ca te deosebeste de ceilalti actori?
  • - Nasul (rade). Nu pot spune ca sunt mai talentat sau mai frumos decat altii... dar am muncit mai mult decat altii. Am muncit.

  • Ai fost invitat la emisiunea „Scoala vietii“ de la Antena 2, când a fost prezentat afisul campaniei Mihaelei Radulescu. Atunci ai ras si multi s-au întrebat de ce. Ce s-a intamplat de fapt?
  • - Multi s-au intrebat de ce, dar si mai multi au inteles. Am ras pentru ca nu-mi venea sa cred ca acel afis e chiar pe bune. De acest lucru am fost asigurat de catre producatorul emisiunii, care mi-a spus ca imaginea a fost luata chiar de pe site-ul oficial al campaniei antifumat. Intrucat toate banuielile despre neveridicitatea acestui material au fost spulberate, l-am tratat ca atare, mai ales ca personajul principal poza seminud... M-am gandit ca este o campanie-soc, de genul celor ce se practica in strainatate pentru a surprinde publicul caruia i se adreseaza, insasi protagonista fiind o persoana care surprinde mereu, o nonconformista: practica sporturi extreme, brusc afiseaza un tatuaj, un prezervativ la picior sau un iubit mai tanar. O respect pe Mihaela Radulescu, este un om si o vedeta de televiziune desavarsita, o femeie puternica si frumoasa, care la randul ei ma apreciaza si ma invita in emisiunile ei.

Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.