Richard Blackwell, pe numele sau adevarat Richard Selzer, era bolnav de mai mult timp, iar reprezentantii criticului au declarat ca acesta a murit in urma unor complicatii de la o infiectie intestinala, potrivit informatiilor cotidianului Los Angeles Times.

Designerul devenit critic de moda propune, de la inceputul anilor '60, liste anuale cu cel mai bine si cel mai prost imbracate vedete. Blackwell este cunoscut pentru lista sa cu "cele mai prost imbracate" vedete, pe care o publica de 48 de ani, insa criticul era temut mai ales pentru remarcile usturatoare pe care le facea la adresa celebritatilor de la Hollywood.

Anul trecut, Blackwell a inclus-o pe fosta componenta a formatiei britanice "Spice Girls", cantareata Victoria "Posh Spice" Beckham in topul listei, spunand despre fustele extrem de scurte ale acesteia ca sunt "mini-monstruozitati". Pe locul doi in lista lui Blackwell s-a situat anul acesta Amy Winehouse, despre care criticul a spus ca este "un horror vestimentar, coafura ei este un stup care sta sa explodeze, iar machiajul - niste linii lipicioase".