Desi actorul isi mentine declaratia potrivit careia nu si-a inselat fosta sotie, Jeniffer Aniston, cu Angelina, actuala doamna Pitt marturiseste ca scanteia dintre ea si Brad s-a aprins in timpul filmarilor la "Dl. & Dna. Smith", pe cand el era inca insurat.

Cel mai invidiat cuplu de la Hollywood a dezvaluit presei ca au flirtat si s-au indragostit ulterior, pe platourile de filmare ale peliculei ce i-a avut ca protagonisti principali. Ei sustin insa ca nu s-a intamplat nimic pana cand Brad nu a devenit un barbat liber.

La acea vreme, Jolie a fost catalogata de presa drept „devoratoarea de barbatii” care i-a despartit pe Brad si Jeniffer.

"Nu multe persoane au sansa sa vada filmul in care s-au indragostit parintii lor", a declarat cu mandrie Angelina, in varsta de 33 de ani, pentru New York Times. Actrita se declara incantata de faptul ca, intr-o buna zi, copiii lor vor fi martori la inceputul povestii de iubire dintre ea si Brad.

De partea cealalata, dupa divort, Aniston a trecut prin cateva relatii controversate, printre care si o idila cu actorul Vince Vaughn. In prezent, actrita tine prima pagina a revistelor de scandal din cauza relatiei tumultoase cu artistul John Mayer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.