Cantareata este o femeie lipsita de inhibitii. Si a demonstrat-o cu varf si indesat. Andreea si Cristina, una dintre dansatoarele ei, s-au apropiat in cei sase ani de cand colaboreaza mai mult decat oricare alte doua prietene vechi
Desi este una dintre putinele vedete care nu s-au dezbracat pentru coperta vreunei reviste dedicate sexului tare si a jurat ca nu o va face, Andreea Balan reuseste sa socheze cu lipsa de prejudecati. Blonda recunoaste ca a experimentat sarutul frantuzesc cu o femeie. Si, incredibil, dar adevarat, a repetat "manevra". Asadar, concluzia fireasca ar fi ca prima oara nu i-a displacut.

Andreea a povestit in cadrul unei emisiuni TV ca partenera a fost una dintre dansatoarele ei, iar momentul ales pentru sarut a fost unul de criza, pe scena. Povestea, insa, este mult mai ampla. Intr-adevar, Andreea si Cristina, cea mai veche dintre dansatoarele ei, au experimentat primul sarut la un spectacol. Cristina a cazut, iar Andreea a incercat sa salveze situatia cu un gest erotic, care mai tarziu s-a demonstrat a fi mai mult decat un compromis de amorul unui show reusit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.