In ciuda avertismentelor chirurgilor plasticieni, fiica cea mica a presedintelui parca vrea cu tot dinadinsul sa repete experientele traumatizante ale lui Michael Jackson
Fotografiile realizate de paparazzii in ultimele zile arata ca ea a recurs, din nou, la operatiile estetice de dragul unui look cat mai spectaculos.

La inceputul lunii august, presa a relatat ca fiica presedintelui si-a injectat din nou colagen in buze, operatie pe care o face sistematic de multi ani, intr-o clinica din Bacau, dar care nu e recomandata decat, cel mult, odata la sase luni. Numai ca Elena o face din trei in trei luni, neasteptand sa se resoarba colagenul respectiv, motiv pentru chirurgii esteticieni sa o avertizeze ca, in acest mod, ar putea fi nevoita sa isi repare buzele cu bisturiul, la un moment dat. Alte efecte secundare neplacute sunt alergiile ori hematoamele, mai ales ca Elena si-a mai facut si alte interventii la fata (botox, peeling chimic, extensii de gene etc).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.