Doamna Columbeanu a petrecut vineri noaptea cu prietenele in club, in timp ce, sambata, sotul ei a iesit singur la discoteca!
Vineri seara, Monica a fost invitata de catre Adriana si Silviu Prigoana la ziua de nastere a fiului lor, Mihai Maximus. Doamna Columbeanu a aparut la petrecere pe la ora 20.30, doar cu soferul, fara Irinel. A dansat putin, a schimbat amabilitati cu mai multa lume, dupa care inainte de miezul noptii, a disparut. De acolo, Moni a plecat in clubul Gaia, unde era asteptata de trei prietene, printre care si Diana.

Aceasta fusese in club cu Monica si cu o saptamana in urma, cand au petrecut pana la 08.30 dimineata in compania ex-iubitului Annei Lesko, Liviu Moreanu. Vineri noaptea insa, fetele au avut alta companie. Un barbat misterios, cu o camasa alba, pe care Diana i l-a prezentat Monicai, i-a dat tarcoale doamnei Columbeanu, care a preferat sa-l tina totusi la distanta. La un moment dat, Monica a primit un mesaj pe telefonul mobil, care a pus-o pe ganduri. Probabil ca era un SMS de la Irinel. A raspuns dupa vreun sfert de ora, cautandu-si cu grija cuvintele. In jurul orei 02.30, Moni si prietenele ei s-au mutat intr-un alt club, la Fratelli, unde au ramas pana aproape de patru dimineata, cand s-au ridicat de la masa si au plecat spre casa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.