Cu aproape o luna inainte de mult-asteptatul eveniment rock al anului, concertul Megadeth de la Bucuresti - ce face parte din turneul "Blackmail The Universe Tour", organizatorii (Fundatia Phoenix) anunta lista completa a acestui eveniment ce va dura aproximativ patru ore. Astfel, cu doar 500.000 de lei (costul "popular" al biletelor), fanii metalelor grele vor putea urmari un spectacol incendiar, atmosfera urmand sa fie incalzita, pana la punctul de fierbere, de romanii de la Implant pentru Refuz, celebra trupa timisoreana de hard-core, si Avatar, o trupa de black metal care, la sfarsitul lunii martie, a efectuat un miniturneu in Austria si Germania.

Dupa recitalurile celor doua trupe romanesti, estimate la 90 de minute, rockerii romani vor intra in contact cu Dave Mustaine (foto) si compania, intr-un show veritabil 100% rock. Ca element de ultima ora, organizatorii au confirmat faptul ca legendarii de la Megadeth vor sosi la Bucuresti cu tot echipamentul necesar unui sunet de calitate, doar Dave Mustaine urmand sa fie "insotit" pe scena Arenelor Romane de 12 cuburi Marshall de chitara.

In rest, la cabine, invitatii de marca vor avea grija sa intre in priza acestui spectacol, "meniul" inclus in contract abundand de bauturi energizante. Iata deci suficiente ingrediente pentru un spectacol desavarsit, un show rock in toata regula, in care vedetele vor fi: Dave Mustaine, Glen Drover, James MacDonough si Shawn Drover sau - mai pe scurt spus - Megadeth! In cele doua ore de recital, veti asculta atat piesele incluse pe ultimul album ("The System Has Failed"/2004), cat si hituri lansate in cei 22 de ani de cariera de succes.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.