Sezonul sase al show-ului tv „Dansez pentru tine” a debutat cu la fel de multe lacrimi ca de obicei. Stefan „Elvis” Banica jr a fost sarbatorit in direct, la 12 noaptea, de familie si colegi pentru a 41-a aniversare
Aceasta editie a insemnat si debutul Anei Violeta pe micile ecrane. De asemenea, accidentata Lili Sandu a fost inlocuita in ultima clipa cu Laura Cosoi, dar nu s-a lasat si a venit si ea in platou.

Speculantii de lacrimi s-au intors. Pro TV a dat startul, vineri seara, unui nou sezon al concursului „Dansez pentru tine”. Am urmarit, timp de cinci ore, dansuri populare egiptene, scotiene, irlandeze sau rusesti, dar si mai multe incercari nereusite de a dansa slow fox. Povesti dramatice de viata, concurenti tristi, dar ambitiosi, un juriu exigent, doua perechi condamnate la duelul care-i poate scoate din competitia visurilor si o aniversare in direct a prezentatorului. La 12 noaptea, ca o cenusareasa, Stefan Banica jr a fost tinta unor „surprize, surprize”. Cei doi copii ai sai, Radu Stefan si Ana Violeta, impreuna cu Andreea Marin Banica, au tinut sa-i spuna si sa-i cante „La multi ani!”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.