Sambata, la 'Profesionistii', vedeta i-a marturisit Eugeniei Voda ca nu este o norocoasa in dragoste si ca isi cauta inca jumatatea. Pana atunci, isi limpezeste mintea cu sedinte de parasutism.
Sambata, la “Profesionistii”, vedeta i-a marturisit Eugeniei Voda ca nu este o norocoasa in dragoste si ca isi cauta inca jumatatea. Pana atunci, isi limpezeste mintea cu sedinte de parasutism.

Radulescu a descris senzatia extraordinara de a te arunca in gol de la 3.400 m. “E ca o curatenie generala, uiti de tot ce ti se intampla, aluneci cu peste 200 km/h si nu-ti mai doresti decat un singur lucru: sa ti se deschida parasuta, iar cand ajungi jos, pe pamant, te simti fericit si energizat.” Eugenia Voda a intrebat-o daca nu crede ca acest interviu are loc “in momentul istoric in care Mihaela Radulescu aluneca, la figurat, cu peste 200 km/h in spatiul romanesc”, iar invitata a raspuns ca “nu, am senzatia ca parasuta e deschisa si plutesc, stiu exact unde vreau sa ajung, am o incredere paranoica in mine!”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.