Artista nu este doar o prezenta agreabila, ci si o persoana care nu se fereste sa dezvaluie aspecte mai putin cunoscute din viata sa.Fie ca este vorba despre complexele sale fizice, despre lipsa studiilor muzicale, fie despre "durata de viata" a trupei, Oana se dovedeste a fi sincera si, in acelasi timp, lipsita de inhibitii. Ea a recunoscut ca, in anul 2001, cand a intrat in formatie, nu avea nici un fel de pregatire in domeniu.

"Am inceput sa iau lectii de canto abia dupa ce am devenit 'activa>>. Dar ceva talent tot am avut, daca baietii (n.r. - Rudi si Avi) m-au ales tocmai pe mine din 30 de fete. Mai ales ca atunci eram mult mai retrasa decat astazi si nici macar nu eram cu sanii pe-afara, cum este acum la moda. Bine, nici in prezent nu-i expun mai mult, pentru ca nu am ce sa arat", ne-a declarat Oana.

COMPLEXATA

Dupa spusele sale, faptul ca natura a fost zgarcita cu bustul sau a fost unul dintre cosmarurile sale: "Mult timp am fost obsedata ca am sanii mici si nu am cu ce umple decolteul.Mi-au trebuit multi ani pana sa ma obisnuiesc cu ideea." Dupa ce a scapat de acest complex, "activa" s-a trezit ca nu mai are nici un motiv de nemultumire atunci cand se uita in oglinda. Insa, dupa ce a participat la o emisiune tv, blonda a facut o noua fixatie: "M-am intalnit cu o persoana mai inalta cu un cap decat mine. De atunci am impresia ca sunt prea scunda. Sper sa scap si de aceasta grija". Precizam ca Oana are o inaltime de peste 1,75 cm.

BAIETOASA

In copilarie, cantareata a fost mai apropiata de baieti decat de fete. "Nu-mi placea deloc sa ma joc cu papusile. Preferam sa joc fotbal sau sa ma bat cu ceilalti copii. Recunosc ca eram un adevarat baiat si i-am exasperat pe ai mei", ne-a povestit, zambind, artista. Oana se descrie drept o persoana impulsiva, careia nu-i place sa i se spuna ce sa faca. "Ma enerveaza cand cineva imi spune ca trebuie sa fac un anumit lucru. Pe moment ma supar si nici nu ma gandesc sa ma conformez. Insa, dupa o perioada de timp, le dau dreptate baietilor si ii ascult."

CONFESIUNI

Oana Paula Nistor este numele intreg al blondei de la Activ, care, pe langa muzica, este pasionata si de stiintele economice. De altfel, ea este studenta la o facultate de profil din Timisoara. In ceea ce priveste activitatea artistica, Oana nu s-a sfiit sa ne spuna ca trupa va mai rezista pe piata muzicala maximum patru ani. Este constienta ca stilul dance ar putea intra intr-un con de umbra in urmatorii ani, intrucat publicul va dori sa asculte si altceva.

Acest lucru nu o impiedica insa pe timisoreanca sa spere ca formatia va rezista totusi ceva mai mult timp. Oricum, speranta moare ultima. "Nu stiu ce as face daca Activ ar inceta sa mai existe. Probabil ca as incerca o cariera solo, dar nu ma prea incanta ideea. Dar nu pentru ca nu as putea sa ma descurc fara o trupa. Adevarul este ca m-am obisnuit ca baietii sa aiba grija de mine si sa ma protejeze. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi de una singura. Suntem o echipa si actionam ca atare."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.