115 filme din 21 de tari, ce au subiecte precum hrana, apa, agricultura, deseurile, energia nucleara si relatia oamenilor cu natura sunt prezentate la Festivalul de film verde, Cinemambiente, la Torino, intre 16 si 21 octombrie.
115 filme din 21 de tari, ce au ca subiecte precum hrana, apa, agricultura, deseurile, energia nucleara si relatia oamenilor cu natura sunt prezentate la Festivalul de film verde, Cinemambiente, la Torino, intre 16 si 21 octombrie.

Festivalul Cinemambiente doreste sa dea o voce tuturor pledarilor pentru apararea mediului inconjurator si celor care aduc solutii pentru dezvoltarea sustenabila.

Va prezentam cele mai bune filme, incluzand un film de animatie despre agricultura, marturia unei girafe despre lipsa apei, incalzirea globala in Groenlanda si experimentul cu deseuri al unei familii.


REALITATEA.NET - Festivalul filmului verde de la Torino: Cele mai bune clipuri

In "Arrosez les bien" (Udati-le bine), de Christelle Soutif, fermierul Gustavo cumpara o seminta speciala de la un vanzator uns cu toate alifiile, din partea unei companii de agricultura.

REALITATEA.NET - Festivalul filmului verde de la Torino: Cele mai bune clipuri


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.