Enervat peste masura de modul in care o anumita parte din presa mondena a inteles sa prezinte idila dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil, Razvan Simion a devenit 'avocatul' colegului sau pe care-l cunoaste de multi ani.
Jumatatea bruneta a matinalului "Neata cu Razvan si Dani" a intrat, de dragul colegului cu care face pereche la Antena 1, in pielea unui avocat redutabil. Chiar din primele minute ale emisiunii pe care o modereaza, Razvan a atacat cel mai fierbinte subiect al zilei, subiect care a tinut pagina tuturor ziarelor mondene - relatia Mihaelei Radulescu cu Dani Otil.

"Nu ne mai sunati, voi astia de la alte posturi, ca sa ne faceti oferte. Si transmiteti-le acest mesaj si celor care ne-au muscat de partile moi, formate din 3 litere. Este adevarat ca avem rate multe, dar nu suntem disperati si, totusi, ne simtim chiar foarte bine... in familie", a replicat la un moment dat Razvan, facand referire clara la emisiunea Mihaelei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.