Vara s-a terminat de ceva timp si odata cu ea au disparut si imaginile cu vedete in costume de baie, tanga sau, de cealalta parte, boxeri

Ana Maria: «Cat mi-e dor de un solar»

Sa incepem cu Ana Maria. Metamorfozata, parca, intr-o pitipoanca de Bamboo, Ana Maria si-a pierdut, odata cu varsta, din puritatea de adolescenta. Ea o „arde” cu fetele prin cluburi de noapte, se distreaza in stilul „fitze”, iar, daca ar mai lansa un hit, acesta ar suna mai degraba astfel: „Cat mi-e dor de un solar, un solar, un solar, pentru ca am pielea var, ce calvar, ce calvar”.

Cuplu porno doar cu degetul in gura

Pentru unii, niste necunoscuti, pentru altii, cele mai nonconformiste vedete. Despre Titus Steel si Jasmine Rouge - Steel se pot scrie romane, la fel de nonconformiste. Acestia formeaza cel mai cunoscut cuplu roman din industria erotica. Ne-am fi asteptat sa ii vedem pe acestia imortalizati in fotografii cât mai explicite, avand in vedere rolurile pe care le joaca cei doi. Probabil insa ca fotografiile sunt adresate celor care nu detin videouri sau DVD playere. Lor li se demonstreaza ca doar Titus este cel care tine ceva in gura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.