Absenta la gala de decernare a premiilor MOBO din Londra a costat-o destul de scump pe Leona Lewis, relateaza BBC

Cantareata in varsta de 23 ani, castigatoare a doua premii MOBO pentru Best Album, `Spirit` si Best Video pentru piesa `Bleeding Love`, a tinut un discurs de multumire prin satelit, dar asta nu a schimbat cu nimic atitudinea fanilor care au huiduit-o pentru neprezenta la ceremonie

In locul cantaretei a urcat pe scena diva pop a anilor ’80, Sinitta, care abia a putut fii auzita din cauza huiduielilor din sala.

Estelle, castigatoarea a tot doua premii, Best UK Female si Best Song, pentru single-ul `American Boy` , a sarit in apararea colegei de breasla, declarand ca in fiecare an fanii suparati pe vedetele absente la gala recurg la gesturi mai putin placute, dar asta nu contesta faptul ca Leona este o mare artista si merita din plin premiul pe care l-a primit.

O alta vedeta care a avut parte de acelasi tratament ca si Leona, a fost si rapperul Dizze Rascal, castigatorul premiului Best UK Male, pentru al doilea an consecutiv.

Gala premiilor MOBO, care anual desemneaza cea mai buna ‘urban music ‘ s-a tinut la Wembley Arena si a fost gazduita de fosta membra Spice Girl- Mel B si Rev Run, de la Run DMC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.