Invitat la emisiunea "Semen cu Ivan" de la ProFM si MTV, Marius Moga s-a aratat increzator in sansele Morandi de a castiga competitia "MTV Europe's Favorite" din cadrul MTV Europe Music Awards 2008

“Inca nu ne-am dezmeticit. Ne obisnuisem sa nu castigam. Eu zic ca avem toate sansele. Chiar daca concuram cu nume mari, nu-mi fac probleme. Daca ne-ar vota Rusia si Romania cu siguranta am castiga”, a declarat artistul.

Mai mult, cu ocazia aparitiei trupei Morandi pe marea scena a Premiilor MTV de pe 6 noiembrie de la Liverpool, Marius Moga vrea sa se faca remarcat: “Batem la usa Europei de Vest de mult timp. Poate acum, odata cu castigarea categoriei “Best Romanian Act” si cu nominalizarea pentru “MTV Europe’s Favorite” o sa intoarca privirea spre noi”, a povestit Marius DJ-ilor Semen si Ivan.

Chiar daca nu este obisnuit sa se trezeasca prea de dimineata, Marius Moga si-a dres vocea si a intrat in rolul de prezentator radio si TV alaturi de Nono Semen si Catalin Ivan. El i-a pus la curent pe ascultatorii ProFM si pe telespectatorii MTV cu traficul din Bucuresti si cu starea vremii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.