“Am dormit la Dani. Da, am o relatie cu el”, a declarat realizatoarea “Duminicii in familie” pentru cotidianul “ring”, la putin timp dupa ce a parasit garsoniera lui Dani Otil din cartierul rezidential Confort Park. Despre o presupusa relatie Radulescu-Otil se vorbeste de mai bine de o luna, dar cei doi nu au dorit in ruptul capului sa o confirme. Pana miercuri. Daca Dani a preferat un “No comment” prin intermediul PR-ului postului, Mihaela Radulescu, proaspat divortata de Elan Schwartzenberg, a venit cu detaliile, in interviul amintit. “Nu Dani este motivul divortului. Dani a aparut in viata mea mult timp dupa ce eu si sotul meu ne-am despartit... Banuiesc ca pe undeva e o relatie ca toate relatiile. Nu are nimic extraordinar, extravagant. S-a intamplat...”

Este Dani Otil "marul discordiei" dintre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg?

Desi de mai bine de o luna pe urmele Mihaelei Radulescu s-au aflat aproape in permanenta echipaje paparazzi de la mai multe publicatii, abia saptamana trecuta, o revista de profil a surprins-o cu noul sau iubit. “N-am facut nici un efort sa ne ascundem, decat acela de bun-simt de a nu deranja oamenii foarte apropiati. Noi, practic, n-am ascuns nimic. De cate ori am aparut cu Dani, nu a scris nimeni nimic. Am fost si la raliu. Raliul de masini, de Formula 1 pe apa, concursuri de motociclete, in tara, in strainatate. Am iesit din tara impreuna. Am venit in tara impreuna... Mergem la parasutism. Pilotam avioane. Facem tot felul de lucruri sportive impreuna”, a spus pentru “ring”. Referitor la faptul ca intre ei este o diferenta de varsta de 11 ani, Mihaela adauga: “Privim relatia dintre noi doi ca pe una dintre un barbat, nu un pusti, si o femeie, nu o femeie mai in varsta. Cand ne intalnim, nu ne punem buletinele pe noptiera”.

Cum au surprins-o cei de la “ring” pe Mihaela Radulescu si cum s-a hotarat ea sa faca marturisirea ne povesteste Florin But, redactor-sef adjunct al publicatiei, care a urmarit-o continuu 48 de ore, alaturi de colegii fotografi. Florin marturiseste ca isi facuse o ambitie profesionala din a afla cine este iubitul Mihaelei. Auzise ca ar fi Dani, din momentul in care Mihaela si Elan si-au anuntat divortul. Au urmat zile si nopti de veghe in fata casei Mihaelei, dar si urmariri in oras. Pana intr-o zi care nu anunta nimic deosebit. “A fost noroc, atata tot, si a pornit de la o gluma. Stateam la o tigara cu colegul meu, Vlad, privind spre parcare. La un moment dat, el zice, uitandu-se spre un loc de parcare gol, cu numarul 86: «Ce-ar fi sa fie aici Porsche-ul Mihaelei, iar locul de langa sa fie al lui Dani, iar noi sa facem o poza».