27 de branduri de lux si-au inchiriat spatii in magazinul Cocor. Pe 1 decembrie, reclamele acestora vor fi proiectate pe cea mai mare fatada multimedia din Europa.
Locul vechiului Cocor, aflat la ora actuala in renovari, va fi luat la finele anului viitor de Cocor Luxury Store, un proiect de retail ce va ingloba printre cele mai luxoase branduri internationale, multe dintre ele aflate la primul magazin in Romania. Detinatorii unor marci precum Versace, Armani, Vertu, GT Ferre, Fendi (genti), Dupont (parfumerie), Burberry (accesori femei, barbati, copii), Longchamp (genti), Chanel, Givenchy, CK si Mac Cosmetics au semnat deja precontractele de inchiriere cu dezvoltatorul Cocor SA.

De altfel, pana la ora actuala au fost incheiate 27 de precontracte, 60% dintre posesorii de branduri care vor sa intre in Cocor fiind la primul magazin in tara noastra.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.