Regizorul Ron Howard a dezvaluit ca a avut mult de furca, in perioada filmarilor la Cinderella Man, cu schimbarile bruste de dispozitie ale temperamentalului Russell Crowe.Regizorul - care a colaborat cu Crowe si in A Beautiful Mind - a precizat ca a trebuit sa schimbe mereu programul filmarilor, din cauza capriciilor starului. Totusi, Howard a insistat asupra faptului ca rezultatul final, ca si geniul lui Crowe au facut ca aceste eforturi sa fie rasplatite din plin.

"Sa fii regizor intr-un film in care joaca Russell este ca si cum ai filma pe o insula tropicala. Vremea se va schimba de mai multe ori pe zi, insa stii ca filmezi acolo pentru un motiv anume. Uneori, acei nori intunecati sunt tocmai ceea ce iti trebuie. Iar uneori iti doresti ca ploaia sa se opreasca pentru a filma o scena insorita", a adaugat regizorul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.