Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost implicat miercuri seara intr-un accident rutier, pe bulevardul Ion Mihalache din sectorul 1 al Capitalei, in urma caruia nu au fost inregistrate decat pagube materiale usoare, potrivit NewsIn

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, in momentul accidentului Sergiu Nicolaescu se afla la volanul unui autoturism Jeep Grand Cherokee si rula dinspre Piata Victoriei catre Chitila, pe Bulevardul Ion Mihalache.

Nicolaescu le-a explicat politistilor ca a incercat sa evite o masina care i-a taiat calea si a lovit alte doua autoturisme parcate pe partea dreapta a strazii. El a mai spus ca va merge, joi dimineata, la Politie pentru a raporta accidentul.

Sergiu Nicolaescu a asteptat la locul accidentului pana cand proprietarii celor doua masini avariate au fost instiintati, potrivit politistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.