Prin presa au aparut tot felul de zvonuri referitoare la Teo si la schimbarea formatului emisiunii.In revista "Star" a aparut un material in care se preciza ca binecunoscuta moderatoare a pierdut cu mult din rating, in fata emisiunii "9595", difuzata de Antena 1 in acelasi interval orar (17.45-19.00), si prezentata de doctorul Cristian Andrei. In acelasi material se mai spune ca formatul show-ului "Teo" este unul invechit, iar de aici si pierderile masive de audienta."Nicoleta Luciu este adevaratul motiv al schimbarii formatului emisiunii."

Declaratii fara acoperire

Pentru mai multe amanunte i-am contactat pe cei de la Antena 1. Acestia ne-au confirmat ca "9595" a batut "de cateva ori" show-ul "Teo", iar targetul emisiunii lor sunt femeile din mediul urban. Ne-au mai declarat ca emisiunea lui Cristian Andrei "ii sufla de mult in ceafa lui Teo". Le-am cerut celor de la Antena 1 dovezi care sa ateste aceste declaratii, respectiv masuratorile de audienta pe intervalul orar 17.45-19.00.

Am fost refuzati cu diplomatie, motivand ca nu sunt intotdeauna lider de piata, declaratie care se bate cap in cap cu afirmatiile de mai sus. Reprezentantii Antenei 1 ne-au mai marturisit ca, in urma cu o saptamana, "9595" a baut emisiunea difuzata de PRO TV. Nici de aceasta data nu ne-au dovedit ca intr-adevar lucrurile stau asa cum spun ei.

'Facem modificari din cauza Nicoletei>>

Realizatorii emisiunii "Teo" au negat cu vehementa ca "9595" le-ar fi creat vreo problema. Acestia ne-au facut publice masuratorile de audienta din care reiese clar ca Teo, inca de la inceputul anului, este lider de audienta. "Asa cum o arata si cifrele, emisiunea Teo continua sa fie pe placul telespectatorilor. Noi, toata echipa, ne straduim sa tinem pasul cu gusturile acestora. Din toamna, vom mai face mici schimbari in continutul emisiunii si asta, in primul rand pentru a compensa pierderea Nicoletei Luciu, care va juca intr-o telenovela. Vom incerca sa facem emisiunea si mai buna, astfel incat telespectatorul sa nu simta lipsa Nicoletei. Deci, toate schimbarile ce vor surveni din toamna in formatul emisiunii au in vedere progresul firesc al acesteia", ne-a declarat Andreea Godeanu, producatorul emisiunii.

Acest "duel" al televiziunilor are un singur scop: cresterea ratingului. Din pacate, telespectatorul are cel mai mult de suferit si asta pentru ca unele posturi, avand acelasi tip de emisiune, la aceeasi ora, cu acelasi targhet, in loc sa amelioreze formatul show-ului si sa dea dovada de profesionalis, prefera sa arunce "gunoiul" in curtea concurentei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.