Dupa o pauza discografica de 15 ani, formatia americana Guns N' Roses revine cu un nou album, "Chinese Democracy", care va fi lansat la mijlocul lunii noiembrie, dupa mai bine de 10 ani de la conceperea lui, informeaza NewsIn.
Albumul "Chinese Democracy" va fi lansat la finele anului si va fi disponibil din data de 23 noiembrie. De asemenea, primul album Guns N' Roses, din 1987, "Appetite for Destruction", va fi reeditat pe vinil de Interscope si va fi disponibil din 28 octombrie.

Primul single al noului album, "Shackler's Revenge", a fost difuzat in jocul video "Rock Band 2", iar ce-al de-al doilea, "If The World", va figura pe coloana sonora a filmului "Body of Lies", in care joaca Leonardo Di Caprio si Russell Crowe.

Includerea unei piese intr-un joc video are un impact deosebit, mai ales ca a scazut interesul pentru radio, spune pentru "New York Times" Mike Davis, vice-presedinte executiv la Universal Music Enterprises: "acest fapt va deveni o piesa importanta a marketingului".

Pentru albumul "Chinese Democracy", trupa a colaborat cu Brian May, Dave Navarro si Shaquille O'Neal, ultimul interpretand o piesa rap. Ultimul album al trupei hard-rock este "The Spaghetti Incident?" (1993), care nu a inregistrat succesul albumelor precedente, "Use Your Illusion" si "II" (1991).

Formatia Guns N'Roses a luat nastere in Los Angeles, California, in 1985. Vanzarile albumelor trupei au fost estimate la peste 90 milioane, in toata lumea. In 1986, Guns N' Roses a lansat prima piesa, iar in 1987, trupa lanseaza albumul de debut, "Appetite for Destruction", semnand un contract cu studioul Geffen. Unul dintre membrii trupei, Steven Adler, a fost inlaturat din formatie in 1990, din cauza dependentei de droguri, si a fost inlocuit cu Matt Sorum din "The Cult".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.