Sora Elenei (ex-Mandinga) i-a cerut 5.000 de euro sotului Cristinei Spatar In schimbul unor poze cu aceasta dupa o partida de sex

Joi, sotul Cristinei a primit un SMS, prin care i se spunea sa fie la ora 15.30 la Universitate, la Teatrul National, unde va trimite un intermediar! "Am venit cu mai multi baieti care lucreaza la firma mea de paza si am asteptat. M-am intalnit singur cu asa-zisul curier, un copil de vreo 23 de ani, care mi-a cerut banii.

Atunci au aparut si baietii mei! I-am explicat curierului ca ar fi mai bine sa dea totul in vileag, altfel il voi denunta la politie pentru santaj. A inceput sa planga si a povestit ca, de fapt, il pusese Ana Gheorghe si cu alte doua colege, de la aceeasi publicatie, Stefania Stancu si Georgiana Carp. Mi-a mai spus ca ultimele doua il asteapta cu banii in WC-ul unui fast-food din zona Piata Alba Iulia", a adaugat Alin Ionescu.

Acesta a anuntat atunci politia, pentru a organiza un flagrant. "Am pus o camera ascunsa pe baiatul care venise cu pozele si l-am trimis cu banii pe care scria, cu o substanta transparenta, SANTAJ! S-au intalnit la locul stabilit, in WC. Stefania Stancu a numarat acolo banii, lucru care apare si pe inregistrarea video depusa acum la politie", ne-a mai povestit sotul Cristinei R B. Dupa ce a luat cei 5.000 de euro, fetele au vrut sa iasa din fast-food, dar doi politisti sub acoperire, de la Serviciul de Investigatii Criminale, le-au oprit si le-au facut perchezitie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.