Grupul american promite publicului roman o experienta muzicala inedita, pe ritmuri de trip-hop, downtempo, chillout si sonoritati jamaicane si braziliene.

Pentru concertul de miercuri seara, membrii Thievery Corporation au solicitat ca in backstage sa existe o zona de lounge, cu un bar bine aprovizionat, din care nu trebuie sa lipseasca berea mexicana, sticlele de whisky, tequila, rom si nici vinurile rosii, de provenienta spaniola, italiana si romaneasca.

De asemenea, inainte de concert, muzicienii vor avea la dispozitie in culise platouri cu fructe proaspete, branzeturi, chipsuri, precum si bauturi energizante si bere de ghimbir.

Pentru prima vizita in Romania, Thievery Corporation a pregatit un show special: "Vor fi si parti mai linistite, dar vom ajunge chiar si la punk-rock. Nu cred ca va putea sa ramana cineva pe scaun! Am mai fost in turneu prin Europa de Est, dar din pacate nu am ajuns pana acum in Romania. Sunt sigur insa ca la Bucuresti va fi foarte tare!".

"Daca am avea timp, ar fi grozav sa vizitam castelul Bran si sa vedem Transilvania, ‘patria lui Dracula’, despre care am auzit ca este o zona superba!" au declarat membrii trupei.