Fashion icons clasice: Marilyn Monroe, Coco Chanel, Grace Kelly, Audrey Hepburn si Ingrid Bergman - secretele stilurilor adoptate de fiecare dintre aceste dive nemuritoare!

Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson a fost o vedeta adorata a anilor ’50, fiind si astazi o prezenta constanta in topurile celor mai frumoase si stilate femei din istorie. Tinutele ei erau gandite astfel incat sa-i puna in evidenta formele voluptuoase si feminine, axandu-se pe hainele fabuloase, luxoase. Elementele de baza ale garderobei ei erau rochiile si costumele croite pe corp, paltoanele scurte, fustele conice si puloverele glamour, stramte. Outfit-urile sale erau accentuate de coliere si cercei cu diamante sau cristale, precum si de manusi elegante.

Probabil ca cea mai populara trasatura a stilului “Marilyn Monroe” este parul vopsit in blond platinat stralucitor, urmat de un make-up specific, compus din ruj rosu aprins, sprancene arcuite, ochi conturati si gene lungi.

O poti vedea in filme clasice precum: Gentlemen Prefer Blondes, Some Like It Hot, How to Marry a Millionaire.



Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.