„Am vrut sa creez o aroma ce poate fi „purtata” si pe covorul rosu, dar si la un picnic romantic”, spune cantareata Jessica Simpson despre propriul parfum, „Fancy”. Mireasma este descrisa ca fiind capricioasa, provocatoare, dar, in acelasi timp, romantica. Notele de top sunt de caisa si para, „presarate” cu miresme de gardenie, iasomie si migdale coapte. Arome de lemn de santal si chihlimbar completeaza creatia vedetei.

Mariah Carey a intrat si ea in „hora”, lansandu-si primul parfum, „Luscious Pink”. Proaspat casatorita, diva a dezvaluit ca aroma ce-i poarta semnatura exprima latura sa senzuala, feminina si optimista, ce se poate regasi in orice femeie. Potrivit spuselor acesteia, parfurmul reprezinta intocmai viata personala si muzica din prezent. „Luscious Pink” abunda in note de flori exotice, citric si mosc alb.

Cu ocazia lansarii parfumului „Inspire”, semnat de Christina Aguillera, sute de oameni au vut sa „se inspire” din mireasma canteretei. Drept muza, divei i-au servit sex-appealul si siguranta de sine ce o caracterizeaza. La baza parfumului sta ideea de a descoperi puterea feminina, lucru pe care Christina l-a experimentat deja. Cantareata a alcatuit un mix de arome sexy de chiparoasa, gardenie, trandafir, si citrice, „indrznind” in final sa adauge note de mosc si lemn de santal.

„Experta” in „Totul despre sex”, Sarah Jessica Parker continua pe stilul serialului, folosind in campania de publicitate cu scene din „Sex and the City”. Astfel, parfurmul Covet Pure Bloom inspira trend, lux dar si indulgenta. Icon in lumea modei, actrita a „adunat” pentru noul parfum flori rare din Indonezia, adaugand note de pruna, mandarin, chihlimbar si chiparoasa.

Kate Moss” al top-modelului cu acelasi nume indica faptul ca aroma o reprezinta intocmai pe frumoasa Kate, misterioasa si plina de imprevizibil. Vedetea recurge la mixul personalitatii sale, de sensibilitate feminina si imagine iconica, de neatins, ce o evidentiaza in multime. Aromelor florale si de mosc li se alatura accente „condimentate” si „intunecate” de piper, patchouli si lemn de santal.

Gwen Stefani detine fara indoiala trofeul de cea mai originala si ingenioasa creatie dintre parfumurile lansate de vedete. Daca celelate dive si-au folosit imaginea in campaniile de lansare si publicitate, extravaganta cantareata si-a urmat propriul stil, oferind parfumul in sticlute simpatice in forma de papusele, fiecare adresandu-se unui alt tip de femeie. Gwen insasi este intruchipata de o papusa blonda. Gama parfumurilor „Harajuku Lovers” include miresmele: Love- aroma de flori, Lil Angel- o nota ce inspira un aer rebel, Music- fata dura cu gusturi delicate si soft, Baby- inspirat de imaginea fetei ingenue, naturala, si G, initiala numelui cantaretei, ce strange laolalta toate aromele de mai sus, care ar satisface si cel mai pretentios „gurmand al parfurmurilor”.