Chiar daca americanii s-au apucat sa faca economii se pare totusi ca nu pot renunta si la reviste, prilej cu care Forbes a incheiat topul vedetelor care vand cel mai bine.

1. Angelina Jolie. Datorita eforturilor umanitare si nu numai, Angelina inca stie sa vanda. Anul acesta era cat pe ce sa piarda primul loc in favoarea surorilor Spears care au tinut prima pagina a ziarelor de-a lungul anului cu povesti care mai de care mai picante.

2. Jenifer Aniston. Chiar daca a fost declarata cel mai placut model de coperta, fosta doamna Pitt s-a clasat pe locul doi in topul Forbes, cu opt aparitii de prima pagina datorita tumultoasei vieti private ce a facut deliciul presei.

3. Heath Ledger. De obicei modelele masculine vand mult mai putin decat cele feminine, dar de data aceasta moartea prematura a actorului a atras atentia mai mult decat orice story cu Brad Pitt sau Matthew McConaughery. Ancheta privind moartea regretatului Heath, publicata in diverse reviste, a fost urmarita cu sufletul la gura de fanii din intreaga lume.

4. Britney Spears. Chiar daca a avut cele mai multe aparitii pe copertele revistelor, 30 numai anul acesta, Britney ramane un subiect controversat. Desi la inceput povestile marca Britney erau considerate incitante, cu timpul oamenii s-au obisnuit cu extravagantele ei si s-au saturat sa mai citeasca.

5. Nicole Richie. De la adolescenta petrecareata la mama protectiva, Nicole nu s-a ferit niciodata de bliturile aparatelor de fotografiat. La categoria aparitii pe coperta, Nicole se claseaza pe locul trei dupa Angelina Jolie si Lynn Spears, dar la fel ca sora lui Britney, nu este foarte indragita de cititori lucru ce a tras-o mult in jos in topul realizat de Frobes.

6. Jessica Simpson. Pop-starul transformat in senzatie country, Jessica Simpson este din nou in atentia presei datorita aparentei relatii pe care o are cu Tony Romo, jucator de rugby la echipa Dallas Cowboys.

7. Suri Cruise.
La numai doi ani si jumatate, fetita lui Tom Cruise si a frumoasei Katie Holmes stie sa vanda o revista, atragand atentia cititorilor in orice ipostaza. Suri si-a intrecut chiar si parintii la capitolul atentie din partea presei.

8. Shiloh Jolie Pitt.
La doar o pozitie distanta, se afla o alta mare speranta a aparatelor de fotografiat Shiloh, vedeta inca din prima zi de viata. Fiica celebrului cuplu Jolie-Pitt, Shiloh a mostenit frumusetea de la ambii parinti, desi se pare ca buzele ies cel mai bine in evidenta, la fel ca la mama ei.

9. Heidi Montag. Aceasta noua Paris Hilton este cunoscuta datorita aparitiei in reality show-ul "The Hills" difuzat de MTV. A incercat sa cocheteze si cu muzica dar intr-un final si-a dat seama ca cel mai bine se simte in fata aparatelor de fotografiat.

10. Owen Wilson. Partea masculina din showbiz se pare ca vinde bine numai cand e asociata cu moartea. Macabru intr-adevar, dar aproape la fel ca in cazul lui Heath Ledger, Owen Wilson a atras atentia presei dupa ce a incercat sa se sinucida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.