Intr-un interviu acordat revistei Essence de luna aceasta, Beyonce admite, cu retinere, ca este casatorita cu faimosul rapper. „E real” s-a destainuit vedeta cu privire la relatia sa cu Jay-z.

Intr-un interviu acordat revistei Essence de luna aceasta, Beyonce admite, cu retinere, ca este casatorita cu faimosul rapper. „E real”, s-a destainuit vedeta cu privire la relatia sa cu Jay-z.

La sase luni dupa casatoria in secret a celor doi artisti, Beyonce dezvaluie secrete legate de nunta lor. „Ceea ce este intre mine si Jay-z este adevarat, din punct de vedere legal. Nu este vorba de interviuri si fotografii de fatada, este real”, a declarat cantareata in varsta de 27 de ani.

Desi a refuzat in nenumarate ocazii sa comenteze cu privire la relatiacu mogului hip-hop, Beyonce a impartasit cate ceva despre ziua nuntii, dupa ce a murmurat dezaprobator jurnalistilor ca „o sa intre in belele din cauza lor”.

Interviul nu a inlaturat insa mai vechile zvonuri, potrivit carora Jay-z detine controlul asupra relatiei cu frumoasa cantareata si ca, de multe ori, este violent cu ea.

Teama pe care Beyonce o afiseaza cand este intrebata de relatia cu Jay-z amplifica imaginea rapperului, a unei persoane care iti inspira frica, ci nu a unui barbat tandru si romantic.

De-a lungul timpului, au circulat zvonuri potrivit carora rapperul este traficant de droguri, folosindu-se chiar si de minori pentru a-si vinde "marfa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.