Faimosul actor s-a lansat in industria modei cu o colectie vestimentara online, j.k. livin.(Just Keep Livin'). Pe site sunt comercializate atat haine si accesorii pentru barbati si femei, cat si pentru copii, informeaza JustJared.com

"Impreuna cu echipa JKL am lucrat un an intreg pentru a crea produsele potrivite pentru voi. Acum le aveti, astfel ca motto-ul fara varsta, continuati sa traiti, poate fi raspandit. Speram sa agreati produsele la fel de mult pe cat ne plac si noua", a declarat actorul pe blog-ul sau, cu porivire la noua afacere.

Matthew promite noi surprize din partea site-ului si se declara onorat ca are sansa de a impartasi noua idee cu publicul.

"Toti purtam noul brand cu mandrie si voie-buna, pentru a ne reaminti ca, indiferent de ce ni se intmpla, trebuie sa ne traim viata. Bun venit in familie, jklivin’ pentru toteanua", isi incheie actorul pledoaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.