Vinul lui Adrian Mutu, "Zece", pe care atacantul roman al echipei Fiorentina l-a lansat de putin timp in Italia, a fost primit foarte bine de cumparatori, care au achizitionat deja peste 6.000 de sticle in toata Italia, informeaza site-ul fiorentina.it, conform NewsIn.

"Nou activitate comerciala a lui Adrian Mutu, care a lansat pe piata vinul care ii poarta numarul, 10, prinde aripi: deja au fost vandute peste 6.000 de sticle in toata Italia, iar aria de distribuire va creste si mai mult. Vinul lui Mutu are mai multe sortimente in care poate fi cumparat de doritori: rosu, alb si roze", informeaza sursa citata.

De asemenea, site-ul italian mai scrie ca atacantul Fiorentinei si al echipei nationale de fotbal a Romaniei va mai lansa un vin pe piata din Italia care se va numi "L'inchino" (n.r. Plecaciunea - numele vine de la gestul pe care jucatorul il face catre tribune dupa ce marcheaza un gol).

Altfel, site-ul fiorentina.it mai noteaza ca Adrian Mutu a jucat sambata in meciul nationalei Romaniei contra Frantei, scor 2-2, iar acest lucru este un lucru imbucurator, deoarece se pare ca recuperarea jucatorului dupa accidentarea de la cot decurge foarte bine. De asemenea, in ceea ce priveste problemele fotbalistului de la genunchi, sursa citata arata ca in urmatoarele zile se vor face investigatii pentru a se descoperi eventualele probleme, insa se pare ca nu sunt motive serioase de ingrijorare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.