Gabriela si Monica nu sunt, singurele vedete invitate la Oxford. Lor li se va alatura fotomodelul britanic Jodie Marsh, in varsta de 29 de ani, care a devenit celebra dupa ce a organizat o preselectie online pentru a-si gasi partener de viata.
Cunoscuta pentru tinutele sale extrem de provocatoare si care ii lasa formele la vedere, Jodie va sustine o conferinta pe tema "Prefer sa arat bine decat sa fiu buna". Subiectul prelegerii ei pare sa fie foarte bine ales, in conditiile in care Marsh se considera darul lui Dumnezeu pentru barbatii de pretutindeni. "Uitati-va la mine! Sunt o Viagra umana", a declarat la un moment dat Jodie, care pare sa fi dat uitarii faptul ca a fost parasita de sot dupa doar trei luni pe motiv ca nu se spala prea des. "Jodie mirosea ingrozitor, era imposibil sa stau langa ea. Nu prea e prietena cu apa si sapunul", a povestit Matt Peacock, imediat dupa pronuntarea divortului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.