Dupa o noapte la discoteca, sotia miliardarului s-a retras pana la 08.30 dimineata, intr-o vila, cu Liviu Moreanu

Dupa ce, exact cu o saptamana in urma, a facut un adevarat spectacol in clubul Fratelli, cand a baut, a dansat si s-a sarutat frenetic cu modelul Norina Sandra, vineri seara sotia miliardarului a "evadat" din nou din vila familiei de la Izvorani.

De data aceasta, ea a avut masa rezervata la Fratelli. Insotita de doua prietene si de Liviu Moreanu, Monica a ajuns in club putin dupa miezul noptii.In jurul orei 02.30, cele trei fete s-au ridicat de la masa ca sa danseze. Liviu, langa ele! Rand pe rand, Monica si prietenele ei au dansat "amical" cu fostul iubit al Annei Lesko. Pana aici, nicio urma de vinovatie sentimentala in comportamentul lor. Dupa ora 03.30, insa, Monica s-a dezlantuit. A intetit dansurile cu Liviu si radea cu pofta la tot ce-i spunea acesta.

Aproape de 06.00 dimineata, cand in club nu mai erau multe persoane, cei patru au decis sa se retraga. Inainte sa plece, Liviu a cerut unor dealeri droguri, insa nu stim daca pentru el sau pentru vreuna dintre fetele din grup.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.