Legenda filmului francez o acuza pe candidata la vice-presedintia Americii ca face de ras femeile din toata lumea, relateaza Huffington Post

"Sper ca vei pierde alegerile, pentru ca acest lucru va fi o victorie pentru omenire”, a scris Bardot intr-o scrisoare publica pentru aliatul lui John McCain.

"Prin negarea responsabilitatii omului in fata incalzirii globale, prin faptul ca sprijini dreptul de a detine arme dar si pentru marturiile prostesti, reprezinti o rusine pentru femei dar si o reala amenintare pentru mediul inconjurator” a declarat actrita.

Sex-simbolul anilor 60’, care in prezent conduce o fundatie ce militeaza pentru drepturile animalelor, o acuza pe Sarah Palin pentru suportul acordat activitatilor de explorare a petrolului in Arctic, ce ar periclita delicatul habitat animal din zona polara.

Astfel, fosta actrita, in varsta de 74 de ani, este de parere ca Palin „da dovada de lipsa de responsabilitate si incapabilitate de a proteja, sau macar de a respecta, viata animalelor”.

In incheierea scrisorii acuzatoare, Brigitte Bardot a criticat si autobiografia politicianului, care se descrie ca fiind un pitbull ce poarta ruj: "Cunosc aceste animale foarte bine si te pot asigura ca nici un pitbull sau orice alt caine nu este atat de periculos precum esti tu”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.