De dragul fetitei sale, actorul s-a hotarat sa nu cedeze presiunii exterioare, si, oricat de in voga ar fi alegerea unor nume ciudate pentru copiii vedetelor, lui ii displace ideea. Asadar, cel de-al doilea copil cu sotia sa Jennifer Garner nu va purta un nume fantezist.

US Magazine sustine ca cei doi parinti insista sa nu dea in mintea colegilor de breasla cand va veni timpul sa-si boteze nou-nascutul, relateaza Moviebox

Astfel, Ben a pus piciorul in prag, pronuntandu-se total impotriva numelor Hollywood-iene la moda. Daca va fi baiat, copilul se va numi Benjamin, nu doar pentru ca e numele lui Affleck, ci si al eroului sau, Benjamin Franklin.

Courteney Cox este de asemenea impotriva unui trend de la Hollywood: Botox-ul. Fosta actrita din serialul "Friends" a marturisit ca a experimentat procedura „miraculoasa”, care i-a provocat o stare de spirit "ingrozitoare".

"Este fantastic si oribil. Adica, au inventat chestia asta care te poate face sa nu arati suparata [...] In sensul ca, actrita fiind, trebuie sa fiu in stare sa imi misc fata. Cand oamenii se apuca sa lucreze la fruntile lor si nu mai pot ridica din sprancene, e ciudat. Nu-i vorba ca n-as fi incercat Botox, dar am urat experienta.", a incheiat actrita