Vanesa Mae si David Bisbal ne vor incanta in luna noiembrie si decembrie cu doua concerte de vis organizate de Asociatia Culturala Dracula.

Sala Palatului va gazdui pe data de 30 Noiembrie spectacolul sustinut de celebra violonista britanica, Vanesa Mae, fiind urmat pe 11 Decembrie cu un show de exceptie sustinut de superstarul spaniol David Bisbal,

Vanessa-Mae este o muziciana britanica, nascuta in Singapore, recunoscuta de multi specialisti, ca fiind cea mai buna violonista a momentului. O dovada concludenta la aceasta recunoastere putand fi si averea impresionanta pe care a reusit sa o stranga in cariera sa prodigioasa de pana acum, 64 de milioane de dolari, Avere ce o situeaza intr-un top al bogatiei, facut de celebra publicatie Times, imediat dupa printii William si Harry ai Marii Britanii, dar in fata fotomodelului Katie Price(Jordan) si a fotbalistului Rio Ferdinand.

Albumele artistei s-au vandut pana acum in peste 10 milioane de exemplare.

David Bisbal, cantaret spaniol foarte carismatic, este cunoscut in tara noastra datorita melodiilor sale, Corazón Latino si Bulería, melodii ce au devenit hituri mondiale. Muzician profsionist inca de la varsta de 18 ani, David Bisbal s-a facut remarcat prin catigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs “Operacion Triunfo”, echivalentul in Spania al emisiunii American Idol.

Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru “Cel mai bun tanar artist” in anul 2003, artistul spaniol a vandut pana acum peste 4 milioane de CD-uri si a castigat 30 de discuri de platina si 10 de aur.

Biletele pentru spectacolul “O seara cu Vanesa Mae” vor fi puse in vanzare joi, la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 1 si 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.