S-au anuntat in ultimul timp episoade noi pentru francize ("Lethal Weapon 5") si remake-uri ("Get Smart 2"). Dar mai-marele intre sequel-uri e "Tron 2" (care se vrea a fi in ton cu noul secol, ca atare se va lansa cu apelativul mai cool "Tr2n").

Sa vorbim despre sequel-ul lui "Tron", care a luat cu asalt cinema-ul anilor '80 cu povestea lui Kevin Flynn, un hacker care se considera nedreptatit de fostul angajator si purcede la a o dovedi, intrand prin efractie in sistemul companiei. Insa totul se intoarce impotriva lui cand Programul Principal de Control (MCP) il prinde in flagrant delict si il transfera inauntrul sistemului. De-aici, Kevin trebuie sa infrunte personajul negativ al povestii noastre, MCP-ul, avandu-l alaturi pe Tron, un program viteaz de securitate.

Digitalizatul Kevin a fost jucat in acest prim episod, lansat in '82, de Jeff Bridges (The Moguls); 26 de ani mai tarziu, Jeff vorbeste despre episodul secund care se vrea a fi o continuare cu upgrade-urile specifice vremurilor noastre. Pe scurt, filmul care va fi lansat in 2010 va fi o experienta tri-dimensionala. Bridges recunoaste ca "sunt inca un copil, ador sa ma comport ca un copil, si uite ca mi s-a oferit din nou ocazia sa ma joc cu jucariile astea fenomenale. Iar tehnologia de ultima ora face totul incitant. Cand am facut trailer-ul pentru Comic-Con, am avut parte de prima mea experienta cu tehnica motion-capture. Si asta e ceea ce schimba total fata industriei acum."

Intrebat daca reciclarea materialului din "Tron"-ul original include si "mankini"-ul (bikini masculin care aducea cu un tanga), Bridges rade, spunand: "Nu sunt sigur daca voi purta chestia aia din nou!" Avand in vedere ca Michael Wilkinson a fost abordat pentru a elabora costumele, nu cred ca avem motiv de ingrijorare (Wilkinson a fost responsabil cu garderoba "Watchmen"-ilor, film care a impresionat la vizionarea pentru presa de luni, nu in ultimul rand la capitolul costume).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.