Mihaela Radulescu se simte impacata cu decizia de a divorta de sotul ei, Elan Schwartzenberg si spune ca a preferat sa faca acest pas dificil decat sa ramana intr-o relatie care nu o mai facea fericita.
“E si asta o lectie - sa stii sa spui stop intr-o casnicie, preferand socul de moment decat o condamnare pe viata la singuratatea aia stupida in doi, de dragul si de grija unor conventii sociale, de gura lumii sau mai stiu eu din ce motive. Admit, nu sunt facuta pentru o viata stearsa, pentru sentimente banale si pentru complacerea intr-o situatie care nu-ti mai da liniste sau fiori”, spune vedeta Antenei 1 intr-un interviu acordat revistei Viva.

Mihaela explica apoi mai amanuntit ce a determinat-o sa aleaga divortul: “Cred ca a existat un moment in care am devenit un cuplu, n-am mai fost o pereche. E plina lumea de cupluri si vad din ce in ce mai putine perechi de oameni care se iubesc. E o teorie mai veche de-a mea, dar o aplic pe viata mea mereu, tocmai ca sa nu pierd esentialul. Adica sentimentele. Nu avem o versiune pentru public a povestii noastre, avem doar hotararea noastra si dorinta de a pastra totul sub semnul discretiei si al intelepciunii. Ayan ne obliga, cu dragalasenia lui, sa fim maturi si responsabili”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.