Andreea Raicu, fostul sau iubit Cristi Chivu si actuala logodnica a fotbalistului, Maria Marinescu, dau nas in nas atunci cand merg la solar.

Andreea Raicu pare sa fi uitat dragostea pe care i-o purta odinioara lui Cristi Chivu, insa, dupa despartirea lor, cei doi se intampla sa dea nas in nas acolo unde se asteapta mai putin. Ei frecventeaza acelasi centru de bronzare artificiala, si anume Ergoline din zona Dorobanti.Si, pentru ca intalnirea sa fie de gradul trei, o alta clienta a luxosului solar este si rivala Andreei in dragoste, Maria Marinescu, actuala logodnica a fotbalistului.Atunci cand cei trei se intalnesc, ei au totusi posibilitatea sa se ignore bronzandu-se in separeuri diferite protejate de paravane.

Printre VIP-urile care frecventeaza Ergoline se numara si Mihaela Radulescu, Monica Barladeanu, Lili Sandu, Corina, Rocsana Marcu, Albertina, Malvina, Giulia, Andreea Balan, Oana (Activ), Oana Zavoranu, Dana Razboiu, Gina Pistol, Catalin Botezatu, Cornel Pasat, Ianis Zicu, Adrian Neaga.

SOLAR CU TELEVIZOR

Principalul punct de atractie este un aparat de bronzat in valoare de 45.000 de euro care are incorporat un televizor cu plasma. Rocsana Marcu ne-a facut o scurta demonstratie aratandu-ne cum procedeaza ea odata la doua zile. Si-a lipit de piele un senzor IQ pentru a-i masura intensitatea bronzului. Astfel aparatul va decide cate minute sunt adecvate a avea sedinta de bronzat. Odata intinsa in cabina cu ultraviolete, si-a pus la ochi ochelarii care vor reflecta imaginea televizorului montat deasupra capului sau. Si, pentru ca relaxarea sa fie cat mai placuta, aparatul stropeste din minut in minut corpul clientei cu esente aromoterapeutice.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.