America e intr-o criza financiara cum nu s-a mai vazut din vremea Depresiei anilor '30. Dar nimic nu e previzibil inca, mai ales ca un jucator major in politica premergatoare alegerilor isi tot baga nasul. Hollywood-ul are grija ca in acest incert sezon politic sa-si spuna parerea sus si tare - fie ea de dreapta sau de stanga.
In 2004, la ultimele alegeri prezidentiale, documentarul lui Michael Moore, "Fahrenheit 9/11" spargea recordurile la Box Office, iar anul asta David Zucker s-a gandit sa iasa la rampa cu o parodie a lui Moore si a intreprinderilor sale populiste. "An American Carol" il ia la greu peste picior pe Moore - care nu tace malc nici anul asta, in zilele precedand scrutinul prezidential.

Comedia lui Zucker insa nu a fost un succes rasunator in ochii amatorilor americani de cinema - nici pe departe, conform cifrelor de BO, care arata in clar ca incasarile medii per ecran au fost de trei ori mai mici ca cele ale stangistului "Religulous".


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.