La doua saptamani de la lansare, filmul BOOGIE, in regia lui Radu Muntean, continua sa aduca spectatorii romani in salile de cinema, insumand pana acum aproximativ 11.500 de intrari.
Dupa ce in prima saptamana BOOGIE, a adus la Cinema Studio 2500 de spectatori, sali pline si cozi la bilete pana in strada, filmul a fost programat sa ruleze la Studio si saptamana aceasta, o saptamana in plus fata de cum fusese programat initial. Si la Hollywood Multiplex si Movieplex, desi filmul este deja in al treilea week-end, numarul spectatorilor continua sa fie constant, la fel ca in urma cu doua saptamani.

“Un film pe care lumea vrea sa-l vada si sta si la coada pentru bilete, lucru tot mai rar pentru o pelicula romaneasca”, spune Irina Margareta Nistor, care a sustinut foarte mult filmul si a decis programarea lui inca o saptamana la Cinema Studio. “Dar cum Dragos Bucur tocmai a fost votat la Namur, in Belgia, printre cei mai sexi actori dintr-un festival intreg, pustiul, Vlad, este adorabil, si indeamna la cresterea natalitatii, iar Anamaria Marinca fascineaza intotdeauna, in vreme ce regizorul Radu Muntean este autorul excelentului "Hartia va fi albastra", nici nu mai trebuie alte argumente pentru a trezi curiozitatea publicului”, adauga Irina Nistor.

BOOGIE a avut premiera mondiala la Cannes, in cadrul sectiunii Quinzaine des Realisateurs si a fost selectat pentru nominalizarile de anul acesta ale Academiei Europene de Film, festivitate a "Oscarurilor europene" ce va avea loc in 6 decembrie, la Copenhaga. Lungmetrajul lui Radu Muntean a fost prezent si la cel de-al doilea festival de clasa A, Karlovy Vary, la Palic (Serbia), unde a primit Premiul Special al Juriului, la TIFF, Munchen, Ierusalim, Anonimul (Sf. Gheorghe) – Premiul pentru cea mai bun� regie, Sarajevo (Bosnia si Hetzegovina), Melbourne (Australia), Namur (Belgia), fiind invitat si la Varsovia (Polonia), Motovun (Croatia) etc.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.