Publicul a oferit 4,68 puncte spectacolului sibian, avand la dispozitie un sistem de notare de la 1 la 5. Pe locurile urmatoare s-au situat spectacolele „The Dance of Death" (Sfumato Theatre – Laboratory, Bulgaria) regizat de Margarita Mladenova, cu 4,61 puncte, si „Drunk Night of 1918" (Ulysses Theatre, Croatia), regizat de Lenka Udovički, cu 4,44 puncte, arata NewsIn.

Cea de-a 15-a editie a Festivalului Ex Ponto, cu tema „Credinta si incredere", a avut loc in perioada 13 – 23 septembrie 2008 la Ljubljana, in Slovenia si a fost deschisa tocmai de spectacolul sibian „Cumnata lui Pantagruel". Timp de zece zile, peste 3.500 de vizitatori au participat la 13 evenimente (zece spectacole de teatru, doua expozitii si un concert).

Prima editie a festivalului sloven a avut loc in anul 1993, ca un proiect cultural ce si-a propus, prin intermediul artelor spectacolului, sa creeze punti si sa stimuleze comunicarea intre tarile balcanice si alte tari est-europene. Pe parcursul celor 15 ani, Festivalul Ex Ponto s-a bucurat de prezenta unora dintre cei mai reputati regizori de teatru si a unora dintre cele mai importante companii europene.