Aflat la a doua editie, festivalul B’ESTFEST, organizat de Emagic, a fost deja nominalizat pentru titlul de cel mai bun festival din Europa, in cadrul Best European Festival Award.

Tinerii din Europa au descoperit o noua pasiune in a cutreiera tarile batranului continent in lung si in lat pentru a se bucura de cele mai tari nopti de festival si pentru a vizita locuri noi, motiv pentru care ei sunt invitati sa voteze si Cel mai bun festival din Europa.

Romania este reprezentata anul acesta in competitie de Festivalul B’ESTFEST, care concureaza pentru titlul de Cel Mai Bun Festival European.

Sustinut de asociatia Yourope in parteneriat cu Virtual Festivals Europe, corncursul reprezinta echivalentul european pentru UK Festival Awards.

Castigatorul va fi ales in urma voturilor expimate online pe site-ul oficial al concursului, cei care vor vota avand sansa de a castiga doua bilete la editia din 2009 a festivalului castigator.


Manu Chao la B'ESTFEST 2008

Pe 13 octombrie 2008 va fi anuntata lista primelor 10 festivaluri ramase in concurs urmand ca votarea sa continue pana pe 20 octombrie. Cel mai bun festival al Europei va fi anuntat in mod oficial in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Londra pe 30 octombrie, la aceeasi data urmand a fi facut public si numele fericitului castigator al celor doua bilete. Cei care doresc sa voteze B’ESTFEST pe lista celor mai bune festivaluri europene o pot face pe site-ul www.bestfest.ro, intrand astfel in competitia pentru invitatiile la cel mai tare festival al Europei.

Anul trecut, castigator a fost desemnat Festivalul Exit din Serbia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.