Cafeneaua reprezinta o investitie de peste 100.000 de euro.Ramayana Café poate gazdui pana la 100 de persoane intr-un spatiu de 200 de mp, dispus pe doua niveluri.

Astfel, locul este potrivit pentru organizarea a numeroase tipuri de evenimente, multe dintre care vor purta numele Ramayana Café; evenimente corporate, expozitii, lansari, petreceri private, prezentari de moda, etc. Unul dintre evenimentele care vor avea loc cu regularitate la Ramayana Café este Balul mascat à la carte, care va da ocazia amatorilor de a intruchipa personajul preferat.

Un alt element important si distinctiv al cafenelei este muzica. Dincolo de rolul sau de a crea atmosfera, muzica ce va putea fi ascultata la Ramayana Café va deschide apetitul pentru stiluri noi, pe nedrept nepromovate in Romania, precum nu-jazz, neo-swing, trip-hop, nuevo tango, etc. Selectia impresionanta de artisti, genuri si subgenuri este rezultatul unor documentari indelungi si reuneste nume sonore pentru cunoscatori. In plus, Ramayana Café isi propune sa promoveze nume cunoscute si mai putin cunoscute dintr-un numar cat mai mare de stiluri, astfel incat prezenta artistilor va fi cu siguranta un punct central al evenimentelor Ramayana Café, informeaza ComunicatedePresa.ro.

Cafeneaua este situata in centrul Bucurestiului, pe strada Baldovin Parcalabul, nr. 11 si este deschisa non-stop.