Ramayana Caf ofera o varietate de cafele si ceaiuri ce depaseste cu mult oferta disponibila in acest moment in Romania. Gama bogata de produse se adreseaza in egala masura cunoscatorilor, care vor fi placut surprinsi de numele rezonante de cafele si ceiuri prezente in meniu, precum si celor care doresc sa se initieze in tainele acestor bauturi cu traditie.
Cafeneaua reprezinta o investitie de peste 100.000 de euro.Ramayana Café poate gazdui pana la 100 de persoane intr-un spatiu de 200 de mp, dispus pe doua niveluri.

Astfel, locul este potrivit pentru organizarea a numeroase tipuri de evenimente, multe dintre care vor purta numele Ramayana Café; evenimente corporate, expozitii, lansari, petreceri private, prezentari de moda, etc. Unul dintre evenimentele care vor avea loc cu regularitate la Ramayana Café este Balul mascat à la carte, care va da ocazia amatorilor de a intruchipa personajul preferat.

Un alt element important si distinctiv al cafenelei este muzica. Dincolo de rolul sau de a crea atmosfera, muzica ce va putea fi ascultata la Ramayana Café va deschide apetitul pentru stiluri noi, pe nedrept nepromovate in Romania, precum nu-jazz, neo-swing, trip-hop, nuevo tango, etc. Selectia impresionanta de artisti, genuri si subgenuri este rezultatul unor documentari indelungi si reuneste nume sonore pentru cunoscatori. In plus, Ramayana Café isi propune sa promoveze nume cunoscute si mai putin cunoscute dintr-un numar cat mai mare de stiluri, astfel incat prezenta artistilor va fi cu siguranta un punct central al evenimentelor Ramayana Café, informeaza ComunicatedePresa.ro.

Cafeneaua este situata in centrul Bucurestiului, pe strada Baldovin Parcalabul, nr. 11 si este deschisa non-stop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.