Chiar daca ne place sa ne bucuram de cele mai recente lansari, sa le testam si eventual sa ni le achizitionam, cele mai populare parfumuri nu sunt cele noi. Exista cateva parfumuri clasice, devenite deja cult, care au bucurat si continua sa incante milioane de femei. Asadar, sa aflam care sunt cele mai populare parfumuri…
  • Chanel No.5 este probabil cel mai bine vandut parfum din lume. O data la cateva zeci de secunde se vinde cate o sticluta din faimosul parfum. Povestea parfumului incepe acum aproape un secol, cand Coco Chanel i-a cerut lui Ernest Beaux sa creeze cel mai scump parfum din lume. Se spune ca au fost create 6 parfumuri atunci, iar numarul 5 a fost cel de care Coco Chanel s-a indragostit.

La 3 decenii de la lansare, Marilyn Monroe a popularizat parfumul si pe teritoriul american. A ramas celebra replica data unui reporter indiscret, care a intrebat-o ce poarta atunci cand doarme. "Chanel No. 5", i-a raspuns zambind actrita. De-a lungul timpului numeroase alte vedete au promovat parfumul, printre care se numara: Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Estella Warren. Nicole Kidman este din 2004 imaginea celebrului parfum.

Click aici pentru a descoperi si alte parfumuri intrate in istorie.


Despre autor:

Envy

Citeste articolul integral in Envy

Sursa: Envy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.