Radio Romania si Fundatia "Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura" organizeaza concertul de deschidere a stagiunii 2008-2009 al Orchestrei Nationale Radio, sub bagheta inconfundabila a dirijorului Horia Andreescu si cu participarea pianistului Gerhard Oppitz.

Cu ocazia aceasta ocazie, Casa Radio va fi iluminata in roz pe intreaga perioada a evenimentului, ca simbol al actiunii de promovare a Programului de prevenire si depistare precoce a cancerului.

Evenimentul marcheaza deschiderea stagiunii de concerte 2008-2009 si va avea loc in data de 3 octombrie, ora 19.00, la Sala de Concerte "Mihail Jora" din str. General Berthelot nr. 60-64, Bucuresti.

Concertul de deschidere a stagiunii 2008 - 2009 va cuprinde fragmente din creatia beethoveniana precum: "Uvertura Victoria lui Wellington, op 91", "Concertul nr. 5 in mi bemol major pentru pian si orchestra Imperialul, op. 73" si "Simfonia nr. 3 in mi bemol major Eroica, op 55".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.