Clebrul actor din "Titanic", Leonardo DiCaprio, s-a confesat redactorilor UsMagazine ca i-a trecut vremea burlaciei si ca ar vrea sa se aseze la casa lui, sa-si intemeieze o familie.

"Ceea ce am nevoie in acest moment este sa ma implinesc si in plan personal, nu doar profesional. Vreau sa ma casatoresc si sa am copii. Stiu ca ma contrazic in declaratiile facute anterior, dar chiar cred in casatorie", a declarat actorul in varsta de 33 de ani.

Aparent impacat cu frumoasa Bar Rafaeli, DiCaprio a adaugat ca pentru a face ceva in viata ai nevoie de optimism, entuziasm si mai ales de energia tineretii.

"Sunt o gramada de lucruri pe care vreau sa le fac, dar cu cat devii mai cinic cu atat te <culci pe o ureche> si nu mai faci nimic. Unul dintre lucrurile pe care mi le doresc in viata este sa nu devin cinic in legatura cu lucrurile cu adevarat importante in viata, si anume familia".

Topmodelul de origine israeliana, Bar Rafaeli, si DiCaprio formeaza un cuplu din 2006, pe cand actorul era impreuna cu Gisele Bundchen.

Anul trecut se zvonea ca cei doi vor sa se casatoreasca, dar micile escapade ale actorului au dus la o ruptura de scurt timp. Acum, se pare ca Rafaeli si DiCaprio sunt mai fericiti ca niciodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.