Cea de-a cincea editie UnderLondon va aduce in Romania, alaturi de Robots In Disguise, una dintre cele mai excentrice trupe din aria “new-rave” a dance-rock-ului underground din UK, Trash Fashion.
Oferit de Romtelecom Clicknet, UnderLondon Fest va avea loc in zilele de 13 noiembrie, in Club Fabrica din Bucuresti, respectiv 14 noiembrie, in Setup Venue la Timisoara.

Considerata de NME drept “revelatia anului 2008”, Trash Fashion si-a trecut deja in CV concerte sustinute in Marea Britanie, SUA, Germania, Franta, Rusia, Cehia, Norvegia, Danemarca, Italia sau Olanda. De asemenea, cei patru membri Trash Fashion - Jet Storm (voce, clape), Mason Storm (voce, chitara), Bam Bam (tobe), Jimbo Ready (bass) - au avut privilegiul de a fi alesi ca opening act pentru concertul Faithless din Birmingham.

Trash Fashion a lansat in luna septembrie single-ul “Night of Error”, extras de pe primul lor album, “Night of Terror”. Cu un sound incarcat de nuante Daft Punk, noul single este descris de catre solistul Jet Storm ca o imbinare a tuturor influentelor ce caracterizeaza stilul Trash Fashion: “de la filonul muzicii pop a anilor `80, reprezentat de staruri ca Michael Jackson sau Duran Duran, pana la extravaganta muzicii franceze, avand drept esaloane convingatoare Justice si Digitalism, si la vibe-ul actual de sonoritati distorsionate bass-heavy al unor artisti ca Bryon Cox si Diplo.”

Dupa ce inceputul anului 2008 le-a adus membrilor Trash Fashion o serie de show-uri incandescente pe scenele festivalurilor SXSW (US), Tignes (Franta) si Bigues (Spania), Trash Fashion pregateste dupa lansarea albumului un turneu international, care ii va aduce si in Romania, la UnderLondon Fest.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, si online, pe www.myticket.ro. Biletele costa 20 de lei in pre-sale, urmand ca in seara evenimentului, la intrare, acestea sa poata fi achizitionate cu 25 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.