Doua mame care redefinesc conceptul de instinct matern dupa bizara "normalitate" hollywoodiana. Oficialii Californieni au criticat sever deciziile actritei Sharon Stone cu privire la ingrijirea fiului ei, iar Jenny McCarthy a dezvaluit recent pana la ce compromisuri a adus-o spiritul economicos.
  • Jenny McCarthy

Blondina actrita/model Jenny McCarthy nu are bani de aruncat pe geam... nici cand vine vorba de fiul ei autist! Se pare ca in mijlocul luptei micului Evan cu autismul, Jenny a simtit nevoia sa stranga cureaua, iar economiile s-au facut din bugetul alocat jucariilor fiului. Astfel, in loc sa ii cumpere un stalp de pompieri, mama McCarthy a optat pentru o bara de striperita. Mai multe detalii aici.


  • Sharon Stone

Actrita din "Basic Instinct" nu are instincte materne viabile, cel putin asa considera oficialii californieni care i-au respins cererea de a revizui conditiile custodiei fiului ei. In cursul celui mai recent proces intre actrita si fostul ei sot Phil Bronstein, ea a fost acuzata in schimb ca ar fi exagerat in ceea ce-l priveste pe micul Roan.
E vorba in principal de probleme medicale pe care Sharon pare chiar sa le fi inventat cu privire la fiul ei: de exemplu, instanta a tinut sa precizeze ca actrita batuse apa-n piua pe marginea unei neregularitati la coloana lui Roan, insa "nu a existat nici o dovada care sa-i sprijine afirmatiile". Mai multe detalii aici.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.