Vedeta s-a abandonat in bratele lacome ale tanarului, fara sa-i pese de felul in care se expunea

Dupa cateva pahare de sampanie, bruneta s-a distrat la maximum, duminica seara, in clubul Two din Constanta. Fara sa-i pese de cei din jur, vedeta si-a revarsat pasiunea asupra lui Razvan Mocioiu, managerul localului.

Se pare ca zilele de singuratate ale Cosminei Pasarin au cam apus. Desi s-a despartit de DJ Pagal inca din luna iunie a acestui an, bruneta a evitat sa se afiseze cu vreo noua cucerire. Situatia, insa, a durat pana duminica trecuta cand vedeta s-a dat in stamba. Aceasta a oferit un spectacol pe cinste clientilor clubului Two din Constanta.

Pornita sa se distreze, Cosmina a plecat weekendul trecut catre litoral. Se pare ca, la invitatia Oanei Roman, a ajuns in clubul cu pricina. Acolo l-a cunoscut pe Razvan Mocioiu, managerul localului, un mai vechi prieten al Oanei. Se pare ca cei doi s-au placut la nebunie, iar la exuberanta Cosminei au contribuit si cateva pahare de sampanie. Cert este ca, la un moment dat, satui de dans, cei doi s-au retras, culmea!, pe canapeaua de la intrarea in club si, in vazul tuturor, au inceput sa se sarute. Daca debutul a fost timid, pe masura ce atmosfera se incingea, cei doi deveneau din ce in ce mai pasionali. Atat de pasionali, incat Cosminei nu i-a luat foarte mult sa-l incalece, uitand ca poarta o rochie extrem de scurta care-i va dezgoli posteriorul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.