Tim Burton ne va delecta cu o noua versiune a clasicului "Alice in Tara Minunilor" in martie, 2010. Pana una alta, avem noutati despre distributie si poze de pe platou!

Va anuntam acum ceva vreme ca regizorul Tim Burton se imbarca din nou la parteneriatul cu Johnny Depp care, testat si ras-testat de la "Edward Scissorhands" pana la "Sweeney Todd", nu ne dezamageste niciodata. De data asta, cei doi ataca romanul lui Lewis Carroll, "Alice in Wonderland", cu australianca Mia Wasikowska in rolul titular si Depp in pielea Mad Hatter-ului.

Pentru poze de pe platou, unde obiectivele au sarit de la firava Mia la mai materna silueta a proaspetei mamici Helena Bonham-Carter (sotia lui Burton), dati click AICI.

Filmarile se desfasoara in Anglia, regiunea Cornwall, iar tot ce se stie sigur despre intentiile regizorului este ca efectele computerizate (CGI) vor alterna cu scenele turnate in mod traditional, in timp si spatiu reale.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.